Kapcsolatfelvétel

 

captcha

A nagy médiaguruk és a szakértők szerint az internet és a videó közös egyidejű megjelenésének nagy jövője van. Manapság már nemcsak a televízió jelentheti a reklámok megjelenési felületét, hanem a saját weboldal, az önálló youtube csatorna illetve a facebook megosztás is.

A Matengri Kft. többek között online videók, webvidók stb. készítését is profi módon fel tudja vállalni. Partnereinknek kreatív ötleteket, illetve saját ötleteikhez szakértő segítséget és technológiát kínálunk.

Véleményünk szerint szolgáltatásunkkal látványosabbá teheti weboldalát. Ezen keresztül hatékonyabban győzheti meg leendő ügyfelét és sikeresebb lehet, mint a többiek.

A reklám- illetve videó film MA a legjobb marketing!!!!

1, Reklámfilm

    Weboldalba illeszthető bemutató reklámfilm, amihez televíziós reklámlehetőség is biztosítunk.(partnerünk a FixHDTv) A film a bemutatandó vállalkozásra, termékre vagy szolgáltatásra hívja fel a figyelmet. HD minőség, dinamikus képek, zenével, akár élő szereplőkkel, és szinkron színész által biztosított narrációval.

Hossza 30 mp

2, Önéletrajz videó


    Szeretne egyedi lenni? És nem csak egy újabb szemét darab, a kukában. Akkor itt a lehetőség! Videó önéletrajzával kiemelkedhet a szürke tömegből. Bármilyen problémája lenne bemutatkozásával kapcsolatban, nálunk profik segítenek abban, hogy miként viselkedjen, hogyan fogalmazzon, mit emeljen ki, hogyan jelenjen meg. Szükség esetén „házhoz” megyünk, hogy kevesebb stresszel járjon a felvétel.

Hossza: max 5 perc mert, ennyi ideje van a mai világban, vagy talán még kevesebb.

3, Interjú videó


    Ez egy igen hatékony megjelenési forma. Közvetlenül a nézőkhöz szól, bizalmat és szimpátiát ébreszthet leendő ügyfeleiben. A riporter kérdez, az interjúban csak a riportalany látható és hallható. Az elkészülő film kiválóan alkalmas arra, hogy üzenetét méltó módon közvetítse a honlapján. Üzleti és emberi szempontból is roppant meggyőző. Igény szerint fotóst is biztosítunk.

Hossza: max 5 perc

4,Konferencia, szakmai nap, szakmai tréning videó


    A konferencia vagy szakmai nap előadóit és előadásait megörökítő videófilm, melyet, mint egy műsoros DVD-t készítünk el. Ez elküldhető a résztvevőknek, kivetíthető, internetes honlapon megjeleníthető, az érdeklődők számára árusítható, illetve céges dokumentációra alkalmas. Igény szerint fotóst is biztosítunk

Hossza: A konferencia ütemének megfelelően alakítható.


5, Rendezvény videó


    Egy jó rendezvény film kiemeli és bemutatja a rendezvény célját, vendégeit, a fellépőket. Mutatja a rendezvény színvonalát, különlegességét, érdekességét is. Későbbiekben promóciós filmként is felhasználható. Szinte mindenki magáénak érezheti az eseményt. Kívánságra több kamerával és fotózással is igénybe vehető.

Hossza: A rendezvény ütemének megfelelően alakítható.

6, Esküvői videó


    Egy esküvő mindenki számára fontos esemény. Nemcsak emlék, és vidám élmény, az ifjú pár, a vendégek jelenléte, minden ami ezen a napon történik – maradandó ajándékká válik. Még különlegesebbé teheti az esküvőt ezzel a filmmel – akár ajándékként is. Riporterünk segítségével mindenki elmondhatja személyes jókívánságait az ifjú pár részére. Ennél jobban nem sok minden közvetíti a résztvevők érzéseit. Ilyetén módon bármikor újra nézhető a templomi vagy anyakönyvvezető előtt tett eskü, a lagzi, a mennyasszony tánc, a vőfély csujogatása, a vidámság és a huncutkodás, a tánc, a közös ünneplés, az evés-ivás, stb. Ön az ünnepét, mi a szívünket tesszük ebbe bele….

Hossza: maximum másfél órás vágott anyag, plusz a teljes vágatlan felvétel.


Árajánlatunkat személyre szabottan készítjük. Ha felkeltettük érdeklődését keressen minket!